HTML

Bubi Kutya Kalandjai

Bubi Kutya egy most 5 hónapos Jack Russel Terrier kislány. Nagyon kalandos élete van. A blogon erről olvashatsz.

Friss topikok

  • Milu75: Szia, Csak most találtam rátok, de már izgalommal várom a további bejegyzéseket. A Jack Russell ... (2010.02.14. 22:20) Taktika
  • PamelaJúing: jézus szíve! ez nem is egy kislány hanem egy pitbull-állat :)talán be kéne szerezni egy kutya-rias... (2010.01.07. 14:00) Csapásmérés
  • PamelaJúing: örömmel láttam 31-én, h mindezek ellenére még él Bubi :) legközelebb fotóval pls! (2010.01.02. 19:02) Az Első Karácsony

Linkblog

2009.12.12. 11:40 frenkslogan

Zenei ízlés

Címkék: cd jack szék függöny liget nancy apu russel fünky sheisse

Amíg mi a Fünky Sheisse, méltán nagysikerű bulin szórakoztunk, addig Bubi a következő CD-ket fogyasztotta el: St Germain (ezt eléggé szerettem), az első Boogieman válogatás, amelyet nagyon szeretttem (rajta Dave Pike Sunshine party hímnusza, a Mathar), illetve egy U2 cédét, ami mondjuk meg mindegy. Ez azt hiszem azután történt, miután végzett az egyik háncs székkel, amit viszont most, hogy lukas remekül lehet majd mobilwécének használni. Bubi az egyik függönyt is elkezdte. Mindenkinek javaslom tehát, hogy ha lakásfelújításba akar kezdeni, akkor kérje kölcsön Bubit!

Az egész egyébként azt hiszem amiatt van, hogy az elmúlt két napban Édesapám vitte le az esti sétára. Bubi annyira szereti apukámat, hogy amikor megjön, tiszteletköröket sprintel a lakásban, utána megvadulva mindenkit harapdál (hál' Istennek főleg apukámat).

Ma kimentünk a Ligetbe egy laza 2 órás kocogásra. Bubi, aki eddig legyőzhetetlennek hitte magát, körülbelül 16 került a földre, különböző nagyobb kutyák által. Csak a jóindulatukon múlt, hogy nem harapták át a torkát. De hát ez van, ha valaki halálra idegesít mindenkit. Szóval az utolsó fél óra kábé azzal telt, hogy Bubi behúzott farokkal menekült az életéért. Ez főleg egyébként egy Nancy nevű jack russelnek köszönhető, aki 8 hónaposként, már élve testi fölényével, Bubiéhoz hasonló aktivitásával alaposan megkergette a kisasszonyt!

egyébként remekül megy a póráz nélküli séta, a sikeres visszahívás aránya is fejlődik! Kezd egészen kutyasétáltatásszerű lenni a kutyasétáltatás!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bubikutya.blog.hu/api/trackback/id/tr641592137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása